Velkommen til Fotball

Velkommen Til Fotball er et tilbud for barn som ønsker å starte med fotball før det er organiserte lag. Dette tilbudet gjelder for barn født i 2016 til og med 2018 og er en økt i uka på Hemingbanen. Denne økten skjer klokken 09:00-12:00 hver lørdag med start i Uke 34 altså første skoleuke. Økten befinner seg på 5er-banene, altså de banene rett ved bingene nærmest parkeringsplassen. Alle er velkomne men vi krever påmelding vi Rubic slik at vi har kontroll på antall og kan organisere best mulig økt for alle. For mer informasjon om tilbudet og informasjon om videre utvikling i klubben les mer her: Velkommen til Fotball 2023.pdf

 

 

Vi oppfordrer øktene til å være foreldrestyrt dermed at foreldre bidrar til å være trenere. I oppstarten kommer det til å være en trener fra Heming til å assistere foreldrene og hjelpe med å starte øktene. 

 

På vinterstid har vi ikke et Velkommen til Fotball tilbud. Vi har derimot et tilbud gjennom AKA for 2016 og 2017 kullene som er både innendørs og utendørs kl 14:30-16:00. Påmelding ligger under AKA seksjonen i barnefotballen. https://www.heming.no/Fotball/Sidemeny/Barnefotball-8-12-ar/AKA.html 

 

 

 

 

 

 

NB! Man må ha bruker i Rubic og være medlem i Heming IL for å melde seg på via linken. For å lage ny bruker følg denne linken: https://id.rubic.no/Account/Register Når du har bruker kan man finne Heming IL og melde seg inn i klubben. 

 

 

Hva dekker treningsavgiften? 

  • En trening i uken med foreldretrener.
  • Baneplass og vedlikehold av banene
  • Utstyr til treningene
  • Administrative kostnader
  • OBOS miniliga påmeldingsavgift

 

Alle lag er også i mer eller mindre grad med på å finansiere utviklingen i fotballavdelingen enten dette er på anleggssiden, organisasjonsutvikling gjennom Kvalitetsklubb-konseptet eller sportslig kompetanseutvikling.

 

Treningsavgiftene dekker ikke kostnadene ved driften av fotballavdelingen alene. Vi har i tillegg inntekter fra sponsorer, givere av gaver, offentlige tilskudd, samt overskudd fra camper, skoler og turneringer.

 

Avgifter fra Landslagsskolen dekkes av klubben i Heming Fotball når andre klubber i kretsen ikke gjør dette. Dette er fordi vi ønsker at dette tilbudet skal være tilgjengelig til alle spillere kun basert på ferdigheter. Dette gjelder eldste kullene i barnefotballen samt ungdomsfotballen og kan derfor ikke direkte dekkes av en treningsavgift, men som en sum av deler av alle treningsavgiftene som går inn til klubben.