Nyheter

Takk hyggelig foreldremøte, her er lenke til presentasjonen som ble holdt.

Adrenalin foreldremøte 110919.pdf

12.09.2019
- pernillet

... er endelig på plass og bekreftes herved for åpnet.
Legg forøvrig merke til noe ørsmå endringer og tilpasninger iht tidligere. Resten finner man under påmeldingsmenyen

19.12.2019
- pernillet

Søknadsfristen for juniorstipend fra IL Heming er 15. november! Alle får svar medio desember.

Klikk "les mer" for å se fullstendige kriterier

15.10.2019
- einarhoved

Dersom dere har utestående oppgjør eller utstyr som ikke ble solgt, må det hentes i dag, mandag 28. oktober mellom kl. 18:00 - 20:00.
Uavhentet utstyr blir donert til https://www.bua.io/.

Tusen takk for all hjelp under helgens marked!

17.09.2019
- hellehr

Høstens barmarkstrening er nå tilgjengelig for påmelding. Vi starter opp mandag 26.08 og holder på til t.o.m fredag 13.12. Klikk deg videre eller gå til påmelding og treningstider via menyen.

07.08.2019
- pernillet

Tentativ terminliste SnowBoard, FreeRide og FreeSki sesongen 18/19. Listen vil bli oppdatert fortløpende.

29.10.2018
- stevjes

Påmeldingen til Vierli JuleDrus og årets juleste samling er herved åpnet. Du finner den på vår påmeldingsside.
Du kan også gå direkte til påmeldingen omtrent her.
Klikk 'les mer' for program

24.10.2018
- stevjes

HemAdr FreeRide Jr


Heming Adrenalin Junior Freeride

Junior Freeride gruppen vår har fokus på ski og brett sporten som helhet. Vi lærer oss å kjøre ned fjellet i alle typer terreng , men vi trener også på triks (air and style) på elementer og i parken.


Målgruppen er jenter og gutter fra 12 til 18 år som vill ha det gøy på ski  og samtidig ha ett fokus på å utvikle sine ferdigheter, bygge selvtillit og mestring. For de av utøverne som ønsker å delta på junior konkurranser vil vi også ha et tilbud knyttet til koordinering av deltagelse på freeride junior konkurranser i Norge og 1-2 utplukkede Internasjonale renn for de eldste juniorene.

Barmarkstrening i høst, aug/ sept-des /Heming

I denne perioden trener vi inne både på frittstående og på trampoline for å bygge opp styrke, balanse og koordinasjon. Hensikten med styrkedelen av barmarkstreningene er å gi Juniorene et godt fysisk grunnlag ift de tøffe belastningene kroppen utsettes for på ski  og i trampoline hallen. Trampolinetrening, her trener vi på triks som vi vill klara på snø når vinteren kommer, men med en stor del trening/fokus på å koble sanser og konsentrasjon for å mestre ulike oppgaver. Motorikk for å skape bedre kontroll og balanse i kroppen.

Påmeldingsalternativer / organisering barmarkstrening høst 2019:
For vårens barmarkstrening har vi delt freeride jr i to grupperinger: En yngre jr for de mellom 12-15 (født i 08-06) og en eldre jr for de mellom 15-18 år ( født i 05-02). Det er satt opp to økter pr uke og gruppene vil trene på samme tidspunkt  for å utnytte vår samlede gruppe av trenere, tilgjengelig halltid,samt bidra til lettere logistikk for de familiene som har barn i begge aldersgrupper..

Treningstider finner du her
Påmeldingene vil komme over sommeren og det vil bli varslet når den åpner i august.

Samlinger og konkurranser
For å  gi juniorene muligheten til å lære mer om fjellet, hvordan de velger linjer, kjører trygt i fjellet,  og får en innføring i sikkerhet og skredkunnskap så kommer vi til å ha ulike samlinger, de foreløpig to bestemte er:


- Vierli samling i desember, med primær fokus på park
- Hemsedal i januar der vi har fokus på frikjøring og fjell.

Vi ønsker å inspirere flest mulig til å delta på junior freeride konkurransene og vil for sesongen løpende informere om hva som skjer hvor og som klubb koordinere deltagelser og praktiske forhold knyttet til dette.  Alle i freeride gruppen vil løpende få informasjon via våre facebook grupper (Heming  Adrenal junior freeride) og mail utover høst og vinter.

Januar til April -  i Oslo vinterpark / Tryvann
Her vil vi trene ift alt anlegget har å by på, grunnleggende svingteknikk, skogsløyper, triks i parken, rails, fart og flyt, lek på ski/brett.

Barmarkstrening vår, mai-juni /Heming
Her vil vi gjennomføre tilsvarende opplegg som for barmarkstreningene på høsten, og starter opp denne treningen ifm at Oslo Vinterpark stenger for sesongen.

Øvrig informasjon
For de freeride interessert som er yngre enn 12 år anbefaler vi å delta på Hemning Adrenalin Freeski, Heming Adrenalin Snowboard eller Heming Alpin for å utvikle grunnleggende mestring på ski eller brett. For de som er eldre enn 18 år kan man være med i treningene til de eldste freeski -utøverne.

 

SnowBoard


Snowboarding snowboarders vs jibbers, alright!

Snowboardgruppen i Heming har fokus på brettlek, god og variert trening, mestring og samholdet knyttet til en fantastisk aktivitet - nemlig snowboard.Snowboardgruppen er i stor vekst, noe som gjenspeiler gruppens varierende alderspenn samt hvilke nivå medlemmene i gruppen befinner seg på. Høsttreningen har primœrt et hovedfokus nemlig å gjøre seg klar for det som skjer på vintertreningen.


Snowboardgruppen i Adrenalin har rom for "alle" som trives med brett under beina. Dette er en gruppe for de som ønsker om å være en del av et miljø der fokus er på både treningsiver, lek og resultater. Gruppen vil være en sosial trenings arena som er ”løs i snippen”, men underlagt et nokså bestemt metodisk regime. Det er spesiell fokus på optimal trening knyttet til idretten. Dette sees på som en viktig faktor for å redusere skaderisiko både inne- og ute.

Den individuelle utvikling tilknyttet denne type aktivitetsformen er veldig ulik. Av hensyn til alder, sikkerhet og motorisk modenhet tilstrebes det hver høst å tilpasse treningen så godt som mulig for gruppen både for barmark og på snø. Individuelle avvik kan forekomme.

Som nevnt tidligere, favner gruppen over et bredt alderspenn. Alt fra "småttiser" på 9 år til mer "erfarne" unge på 16år. I treningsprogrammet vil vi etterstrebe stor variasjon, noe vi ser på som grunnleggende i utvikling av mestringsfølelse. Fokuset er like gjerne på ytelse og prestasjoner som ren treningsiver og utvikling av kroppens potensiale ift styrke, motorikk, balanse og koordinasjon. Opplegget vil noen ganger kunne inneha elementer tilsvarende det vi benytter i contest/toppidretts-sammenheng.

Barmarkstrening høst, aug/ sep-des /Heming

I denne perioden trener vi inne både frittstående og trampoline for å bygge opp styrke, balanse og kordinasjon. Hensikten med styrkedelen av barmarkstreningene er å gi de eldste et godt fysisk grunnlag ift med belastningene kroppen utsettes for på brettet i bakken og i trampolinehallen. Trampolinehallen, her trener vi på triks som vi ønsker å mestre på snø når vinteren kommer og motorikk trening for å skape bedre kontroll og balanse i kroppen.

Treningstider finner du her
Påmeldingen kommer i August

Vintertrening jan-april / Oslo vinterpark.
Her vil vi trene på triks i parken og på rails og lek på brett.

Barmarkstrening vår, mai - juni / Heming.
Her vil vi gjennomføre et tilsvarende opplegg som for barmarkstreningene på høsten, og starter opp denne treningen ifm at Oslo Vinterpark stenger for sesongen.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Contest gruppen

Contest gruppen ble opprettet for våre mest ivrige medlemmer av våre trenere. Denne gruppen er ikke som de andre gruppene i Adrenalinformatet, noe som betyr at man ikke kan melde seg på via vanlig  påmelding. Treningene inneholder alt fra mental trening, til hvem som kan stå lengst på hendene. 

Hensikten med gruppen er å fungere som Adrenalins satsingsgruppe innenfor avdelingens grener - Freeski, Snowboard og Freeride. Det er ikke satt en nedre eller øvre aldersgrense for å delta i gruppen. Gruppen er for de av utøverne våre som viser størst lidenskap og interesse for sporten sin gjennom gode holdninger, utvikling/prestasjon og deltagelse på konkurranser. Contest gruppen er for et begrenset antall medlemmer fordi trenerne har tett oppfølging av deltagerne. 

De begrensede plassene tildeles de ulike grenene, og hovedtrenere plukker ut deltakerne til gruppen. Det er ingen påmelding, men naturligvis lov å melde sin interesse eller takke nei til gruppen om man blir spurt.

Noen vil kanskje oppleve at om de ikke er en del av Contest gruppen - ja så vil de ikke nå sine mål eller tro at de ikke er "gode nok". Dette stemmer ikke da mange av medlemmene våre er flinke nok, men kanskje de ikke enda har vist den innsatsen/viljen på treningene som trenere ser etter. Kanskje noen vil tro at om de ikke kommer med nå, så vil de aldri kunne få bli med. Dette er heller ikke slik gruppen fungerer, da trenere følger med på hver eneste trening i hallen og i bakken, og det foretas løpende vurderinger og "opptak". Vi ønsker å se det lille ekstra på treningene, det som utgjør forskjellen.

Vi ønsker å se nettopp deg, ja du, i contest gruppen vår :)  Men husk at vi kan kun vise dere verktøy kassen, det er deres jobb å bruke de riktige redskapene.