Nyheter

Forbudet mot organisert aktivitet oppheves! Dette gleder vi oss stort over, selv om innendørs trening på senteret fortsatt er forbudt, så kan vi nå tilby våre medlemmer trening utendørs. Vi planlegger variert trening ute på Hemings anlegg, der vi kommer til å benytte oss mye av øvelser med egen kroppsvekt.

Booking og timeplan ligger på mywellnes app.

60+ mandager kl. 10.30 og torsdager kl. 11.00, på disse timene er det ikke nødvendig med booking (torsdag 13. og mandag 17. mai er det ikke time).

Klikk les mer for å se video

04.04.2020
- einarhoved

Kjære medlemmer og potensielle nye medlemmer som tripper og venter på at treningssenteret skal åpne igjen!

Treningssenteret er dessverre stengt til 20. mai hvor vi venter på ny informasjon fra myndighetene.

Vi er gleder oss over at det nå er tillat med organisert aktivitet utendørs!  Vi planlegger variert trening ute på Hemings anlegg, der vi kommer til å benytte oss mye av øvelser med egen kroppsvekt. Følg med på timeplan og book time på mywellness app.

Håper vi kan komme med gladnyheter om ikke alt for lenge!

Dersom du har henvisning fra lege eller fysioterapeut med behov for opptrening, ta kontakt med oss for booking av time.

E-post: treningssenter@heming.no

06.01.2021
- heidibjorne

Bli med på 25 min mage og rygg trening!

24.11.2020
- heidibjorne

Bli med på 30 minutter Puls med Beate!

05.01.2021
- heidibjorne

Bli med på 45 minutter effektiv puls og styrke med Monica, avslutter med avspenning og uttøynig.

Klikk er for å se video

17.12.2020
- heidibjorne

Bli med Heidi på 55 minutters helkroppsøkt : puls med enkle trinn, balanse, styrke og uttøying.

07.04.2021