Våre Gruppetimer

 

Velkommen til gruppetimer på Heming Treningssenter!

Du må ha medlemskap inkludert gruppetimer eller kjøpe drop in time i resepsjonen kr. 150,-. Dette gjelder ikke 60+/seniortimen mandager og torsdager som er inkludert i medlemskapet. Er du ikke meldem av treningssenteret har vi klippekort for denne timen, 10 klipp kr. 750,- (gyldig 12 mnd).

Er du usikker på hva som passer for deg, kom innom og snakk med en av våre personlige trenere som kan veilede deg. Eller du er hjertlig velkommen til å prøve en time.

Presentasjon av våre timer:

Corebar

Corebar er «full pakke» trening basert på intervall treningsprinsippet. Vi bruker en vektet, bøyd treningsstang under hele timen. Den funksjonelle verdien av Corebaren er at øvelsene blir tyngre, og du vil derfor få god treningseffekt på både styrke og kondisjon. Corebaren er bøyd fordi den er tilpasset morsomme signaturøvelser du kun vil finne i denne treningsformen. Du får kondisjon, styrke, balanse, mobilitet- og bevegelighetstrening med spesielt fokus på coremuskulaturen i en og samme treningsøkt. Dette er gøy, intensivt og svært effektivt!

Mage/rygg

Kjernemuskulaturen er de musklene som aktiviserer og holder ryggsøylen i en stabil posisjon. Er vi svak i kjernemuskulaturen er vi lettere disponert for ryggplager. Vi kan garantere at ukentlig deltakelse på mage/rygg vil føre til en sterkere og bedre kroppsholdning.

Pilates

Pilates er en enkel og effektiv treningsform med fokus på stabilitet og kroppskontroll. Dette er en trening som styrker kjernemuskulaturen og stabiliseringsmusklene. I denne timen fokuseres det også på balanse, koordinasjon og smidighet i kroppen. Pusten er vesentlig redskap i pilates treningen for å øke ytelse og velvære for kroppen. Fokuset er på den indre støttemuskulaturen slik at man jobber mot å bære kroppen på en korrekt måte.

Puls

En effektiv kondisjonsøkt på 30 min hvor målet er å få pulsen godt opp, samtidig som vi har det gøy til energisk musikk. Innebærer noe koordinasjon for armer og ben, men også den «ukoordinerte» får treningsutbytte av å delta.

Senior 60+

En time hvor vi jobber kondisjon med enkle trinn til musikk, timen inneholder også elementer av balanse, styrketrening med og uten strikk. Her får du brukt hele kroppen. Til muntre toner og inspirerende instruktører som gir grundig gjennomgang av korrekt utførelse for å trene skadeforebyggende.

Sirkeltrening/Omnia/Total Body

Sirkeltrening er en treningsform hvor du får både i pose og sekk: økt styrke, muskelmasse og høyere fettforbrenning. Sirkeltrening er i vinden som aldri før og stadig flere har fått opp øynene for hva man kan oppnå ved å ha jevnlig økter med sirkeltrening. Høyintensiv time med styrke og kondisjonsintervaller hvor du bytter mellom ulike stasjoner. Perfekt for deg som ønsker variasjon i løpet av treningsøkten.

Step/Styrke

Med Step får du utfordret puls og styrke og hvor endorfiner spretter rundt i lykkerus! Koreografien er enkelt - her har vi fokus på treningsglede og høy puls. Treningen er lagt opp etter intervall prinsippet, hvor vi jobber annen hver sang med styrke og kondisjon. Dette er en effektiv time med høy puls og du glemmer tid og sted.

Step 55

Step basic øvelser satt sammen til symmetriske kombinasjoner. Med hovedfokus på flyt. Noen ganger med innslag av danseinspirert koreografi. Musikk og instruktør vil motivere deg til å gi alt!

Styrke 30 min/45 min

Styrketrening med fokus på muskulær utholdenhet. Vi trener i sal med vekter og stang. Du velger selv vekter basert på ditt nivå. Instruktøren gir god veiledning til fengende musikk.

Tabata

Tabata sørger for at både styrke, kondisjon og spenst blir utfordret. Dette er en tøff, intervallbasert time med korte og intensive arbeidsperioder for hele kroppen. Arbeidsperiodene kjøres i 20 sek. etterfulgt av 10 sek. pause. Dette gjentas 8 ganger, totalt 4 min. og gjentas med ulike øvelser i 6-7 runder. En intensiv time som passer for deg som ønsker en rask og effektiv treningsøkt.

Yoga

I yoga trener man hele kroppen, styrke og bevegelighet som bidrar til en funksjonell og gjennomtrent kropp. En sterk kjernemuskulatur er viktig for god kroppsholdning, stabilitet og balanse.

God bevegelighet er også viktig for at vi skal fungere optimalt i hverdagen, men også innen trening og fysisk aktivitet, da motoriske ferdigheter vil kunne hemmes av en utilstrekkelig bevegelighet.