_L6Y0990.jpg

 

HVORFOR VELGE Å TRENE MED PERSONLIG TRENER?  

 1. En Personlig Trener er med deg under hele treningsøkten og sørger for at du får optimalt utbytte av treningen

2. Din PT sørger for at du trener med riktig intensitet og har korrekt teknikk.Vi har alle områder som vi trenger å jobbe med. En PT vil gi deg realistiske svar på hva du kan oppnå med treningen og dermed optimalisere timene slik at du trener kroppen på en riktig og effektiv måte i forhold til dine mål.

3. Din PT lager sammen med deg et skreddersydd program som sørger for at du når dine treningsmål. Her vil din PT sørger for at du prioriterer de rette tingene i treningen og at programmet passer inn med din hverdagssituasjon

4.En personlig trener får deg til å yte ekstra og bryte dine barrierer.
Når du tror du ikke orker mer og vil gi opp, vil en PT motivere deg til å gjøre litt mer enn du trodde du skulle klare. Det ligger i menneskets natur å lure seg litt unna når det blir tøft og tungt. Med en PT vil du, innenfor rimelighetens grenser, gjøre alt du skal pluss litt til.

5. Å ha en avtale med en personlig trener gjør at du trener mer regelmessig og oppnår kontinuitet i treningen. Kontinuitet gir resultat. 

6. En personlig trener hindrer deg i å stagnere og holder deg motivert og kan introdusere og lære deg nye treningsmetoder og nye øvelser.
Spesielt viktig hvis man begynner å gå lei av et bestemt treningsprogram og trenger variasjon, eller du rett og slett ikke vet hva slags type trening og øvelser som er bra for deg.

7. En personlig trener holder orden i økten, tester deg og noterer seg fremgangen din.
En PT vil drive deg igjennom økten med en god flyt og gi deg feedback på teknikk, tid, repetisjoner og hvilke øvelser du skal gjøre.

8. En personlig trener hjelper deg med å trene riktig og på egenhånd.
Trene med en PT skal være kunnskapsrikt og lærerikt slik at du etter hvert kan kjøre gode økter på egenhånd.

_L6Y8376.jpg