Kollega%20bilde%2011.jpg

Heming Treningssenter ligger i Heminghallen og er et flott og innbydende treningssenter på over 500 m2. Her vil finne du det nyeste og mest moderne av utstyr
for både kondisjonstrening og styrketrening.

Senteret drives av Heming og er et tilbud eksklusivt for Hemings medlemmer over 16 år (Ungdomsmedlemskap fra 13 år). Vår målsetning er å være det foretrukne treningssenteret for alle i nærmiljøet. Hos oss trener mosjonister, aktive utøvere, foreldre, unge og godt voksne side om side. Kanskje har du aktive barn i Heming? Nå behøver du ikke lenger stå på sidelinjen og se på mens barna trener, benytt heller tiden til en times egentrening! Fra treningssenteret er det god utsikt til både fotballbanene og hallen. 

Alt overskudd går tilbake til klubben, så ved å trene hos oss er du med og fremmer barneidretten!

Åpningstider:

Mandag – torsdag   Kl. 05.00* – 23.00

Fredag                     Kl. 05.00* - 22.00 (resepsjonen åpner kl 12.00 på fredager).

Lørdag                     Kl. 05.00* – 19.00

Søndag                    Kl. 05.00*- 22.00

*Før kl 09:00 er hallen/resepsjonen ikke betjent og du får tilgang via din medlemsnøkkel.

Treningssenteret vil i hovedsak være bemannet hverdager fra 9-21.

Wellness System
Som medlem i Heming Treningssenter får du oppleve et unikt, databasert treningssystem, Wellness System. Din nøkkel fungerer både som et medlemskort og som en treningsdagbok. Nøkkelen vil inneholde informasjon om hva du skal gjøre på hver enkelt treningsøkt, og den vil registrere alt du gjør i løpet av treningen. Treningen blir både enklere og mer motiverende!

Treningsprogram
Et individuelt tilpasset program settes opp av en av våre Personlige Trenere og legges inn på nøkkelen din. Du vil også få tilgang til nye programmer og nye øvelser i vår database. Vi ønsker å gi deg den beste starten på treningen din og gir deg derfor 1 introduksjonstime med personlig trener inkludert i medlemskapet. 


Fellesaktiviteter/ Gruppetimer
Ønsker du litt mer variasjon i treningen abefaler vi å bli med på noen av våre motiverende og populære fellesaktiviteter. Mage/Rygg timer tilbyr vi kostnadsfritt to ganger i uken for våre medlemmer. I tillegg kan du kjøpe klippekort/sesongkort til timer som Pilates, Yoga, Bootcamp, Sykkel, Step/styrke osv. Timene ledes til musikk av personlige trenere i treningsrommet ved siden av frivektsrommet. Se vår plan over fellesaktiviteter.

Personlig trener
Senteret har erfarne persolige trenere og instruktører slik at du får den opplæringen og informasjonen du trenger for å sette i gang og komme i form! Har du lyst til å få mest mulig ut av treningen din? Det er uten tvil mye lettere å gi litt ekstra på treningen og oppnå gode resultater dersom du benytter en personlig trener. Les mer HER eller ta kontakt med oss angående trenere, opplegg og priser. Vi har svært godt kvalifiserte trenere fra Norges Idrettshøyskole,og alle har lang erfaring, så du kan være trygg på deres kompetanse.

Garderobe
I første etasje har vi flotte garderober med låsbare skap. Det er egne garderober for medlemmer av treningssenteret, se skilting og merking på dør. Ta med egen hengelås eller kjøp en i resepsjonen. Skapene kan kun benyttes i åpningstiden.

Parkering
Dersom du må benytte bilen kan du parkere på parkeringsplassen ved innkjøringen fra Gulleråsveien. Parkeringsavgiften på vår nye parkeringsplass er kr 20,- pr time. Det beste er om bilen får være hjemme og at du bruker turen ned som oppvarming til en god treningsøkt!

Pris

Se under treningstilbud for våre ulike medlemskap. Vårt ordinære medlemskap koster  359,- pr måned
Medlemskapet gjelder for 12 måneder. Etter 12 måneder løper medlemskapet måned for måned til det evt. blir sagt opp. (1 måneds oppsigelse). Dersom du ikke har medlemskap i IL Heming kan du tegne det her: Innmelding på nett

   

Meld deg inn NÅ ved å klikke her

Kontakt oss på mail: treningssenter@heming.no eller telefon:  95884010

Her finner du oss
Treningssenteret finner du i Nye Heminghallen på Hemingbanen på Slemdal i Gulleråsveien 5, 0779 Oslo.
T- Banens linje 1 stopper 100 m fra hallen. Stoppestedet heter Gråkammen. 

Facebookside

Lik vår facebookside (Heming treningssenter) og få med deg siste oppdateringer, viktig informasjon, treningstips osv

_L6Y8405.jpg