Ønsker du å spille fotball i Heming?

For å kunne spille fotball i Heming må du være medlem i Idrettslaget Heming. Du registrer deg HER

Heming fotball har i underkant av 100 lag. Hvor skal ny spiller henvende seg? Hvis du ikke kjenner noen på et aktuelt lag, kontakt  koordinatorene i barne- og ungdomsfotballen eller ledelsen i avdelingen.

Fotballavdelingen legger ny spiller inn i rett lag/gruppe, og du vil motta en systemgenerert mail med link til online betaling av treningsavgiften.

OVERGANG (fra annen klubb)

Dersom du er over 12 år gammel og allerede registrert fotballspiller i annen fotballklubb, må du fylle ut og signere et

Samtykkeskjema overgang Heming.pdf

for overgang til Heming fotball. Signert skjema kan sendes til julian@heming.no som et pdf vedlegg eller leveres på fotballkontoret.

Overgangsspiller må registrere seg som medlem i Heming, betale medlemskontingent og treningsavgift. Deretter vil fotballavdelingen registrere deg på rett lag/gruppe i vårt medlemssystem.

PRØVESPILL

Ønsker du å prøvespille i Heming fotball, fyll ut og send inn skjemaet under til julian@heming.no

SØKNAD OM PRØVESPILL I HEMING FOTBALL

Når vi har mottatt din  søknad om prøvespill, vil vi kontakte deg og evt. avtale et opplegg. Deretter kontakter vi klubben der du er registrert spiller i FIKS og informerer dem.

I ungdomsfotballen organiseres spillerne i årganger med spillergrupper basert på spillernes ferdigheter og engasjement. Heming samarbeider med Midtstuen skole om valgfag fotball der elevene spiller fotball i skoletiden. Klubbens ambisjon er å stille lag på øverste nivå i alle årsklasser i seriespillet.

Seniorfotball i Heming

Vi har et lag Menn 4. divisjon (A-laget) og et  7er Menn. På kvinnesiden ett senior damelag og et lag i Kvinner K35.

Hemings ambisjon med A-laget er opprykk til 3. divisjon. Sesongen 2016 ble Heming kretsmester i 4. divisjon, men på grunn av omleggingen av seriesystemet ble vi i 2017 værende i 4. divisjon. Laget ligger i toppen av sin avdeling og er dermed i opprykksposisjon.

Det koster ikke noe å spille på Hemings A-lag menn eller damer; vi krever kun medlemsskap i Heming og at du er god nok. Vi tilbyr et godt lag-miljø og topp spilleforhold.