Vårt tilbud til ungdom er bedre enn noen gang!

Ungdomstilbudet på Heming Treningssenter er nå bedre enn noen gang! Grunnet økende etterspørsel fra ungdom og foreldre har vi valgt å gjøre det mulig å trene på senteret vårt fra det året du fyller 13 år, gjennom et eget ungdomsmedlemskap.

2019-06-01
knutel

 

I denne aldersgruppen begynner noen å bli mer seriøse i sin idrett og mulighet for trening på treningssenter blir her et fint supplement. Vi ser også mange i denne aldersgruppen som av ulike grunner faller fra organisert idrett, da er det fint å ha et tilbud på en sosial, trygg og aktiv arena som Heming Treningssenter.  Vi er opptatt av å ivareta et kvalitativt tilbud til våre yngste medlemmer og har derfor satt klare retningslinjer og betingelser for dette medlemskapet.

Medlemskapet gir tilgang til trening på egenhånd mellom 10:00-17:00 på hverdager. Tilgang til å trene i våre øvrige åpningstider sammen med foresatt/voksenperson (som er medlem)

Medlemskapet inkluderer en obligatorisk veiledningstime med personlig trener. Treningsprogrammet vil være individuelt tilpasset, men et generelt hovedfokus for denne aldersgruppen vil være utholdenhetstrening på tredemøller/sykler/synchro og styrketrening for hele kroppen med bruk av kroppsvekt, slynger, spenstkasser og lignende.

Fra det året du fyller 15 år kan du bytte til studentmedlemskap kr.299,- mnd og du kan trene i hele vår åpningstid. Ungdomsmedlemskap endres automatisk til studentmedlemskap det året du fyller 16.

Medlemskapet opprettes i resepsjonen i Nye Heminghallen og krever tillatels og underskrift av foresatte. Det er også påkrevet medlemskap i Heming IL.

 

Undom_Omnia.2.jpg