Nyheter

I dag kom nyheten om at Hemings fantastiske klubbambassadør og verdensstjerne Astrid Uhrenholdt Jacobsen legger opp, etter en lang karriere.

Vi kan bare si tusen takk for alt du har betydd for klubben vår, for idretten og som forbilde for tusenvis av unge langrennsløpere!

Vi kommer tilbake med mer fyldig portrett, men les dagens nyhetssaker på VG, NRK og Akersposten

22.04.2020
- einarhoved

Heming Turorientering er åpen med kartene Bogstad, Husebyskogen, Skådalen og det splitter nye Holmendammen.

Kjøp kart digitalt på https://turorientering.no/heming/

05.04.2020
- einarhoved

Det er en forunderlig tid vi lever i. På dager der det skulle yret av liv og glade barn på Hemingbanen, i treningshallene og i solfylte skiløyper og bakker, ligger idrettsanleggene våre temmelig øde. under finner dere en samleoversikt over hvilket tilbud IL Heming har og hvilke retningslinjer som forbundene setter. Vi anbefaler sterkt at dere setter dere inn i dette!

Med ønske om en aktiv og frisk påske!

04.04.2020
- einarhoved

Det er med beklagelse at Hovedstyret i IL Heming i dag, 18. mars, har måttet gå til det skritt å permittere mange av våre dyktige ansatte, både administrative og trenere.

- einarhoved

For å hindre uønsket spredning av Corona-virus og andre smittsomme sykdkommer, gjør vi på Heming følgende tiltak for å forhindre spredning av virus.

SISTE: Oppdatert 11.3 16:20

03.03.2020
- einarhoved

Vi ønsker Henrikke Nørve velkommen i trenerteamet.

30.01.2020
- andrenh

IL Hemings lover er oppdatert per 1. januar 2020 i henhold til NIFs lovnorm.

Se HER for mer info.

06.01.2020