O-treningene starter opp igjen mandag 17. august

Vi er igjen klare med et godt treningstilbud til de aller fleste fra 17. august og frem til høstferien i første omgang.

Treningene vil naturligvis fremdeles være noe preget av smittevernsregler, men det blir løp i skogen, moro og nye løyper hver uke.

Les mer om tilbudet her. Velkommen til høstsesongen 2020!

2020-08-12
haraldef

NB! Også i høst arrangeres treningene i henhold til myndighetenes pålegg om smittevern. Aktivitet med nærkontakt er ikke tillatt, det skal sikres at deltakerne til enhver tid holder minst 1 meters avstand. Vi vil ikke benytte stemplingsenheter eller noe annet man skal ta på.

NB! Alle barn må være påmeldt på forhånd (blant annet pga smittesporing)! Lenke til påmelding finnes på infosidene til de respektive gruppene eller ved å klikke direkte i aktivitetskalenderen til høyre på siden her. Nye deltakere som vil prøve første gangen før de melder seg på kan sende en mail med navn til orientering@heming.no.

Smittevernsreglene legger altså noen begrensninger for hva vi kan tilby, og vi må unngå å samle mange mennesker på ett sted. Kort oppsummert har vi derfor valgt å legge opp treningstilbudet som følger, - mer info finnes i sidemenyen til venstre.

Nybegynnere (8-11 år)
Organisert trening fra Jegersborgdammen, Bogstad på mandager kl 18:00. Det blir eget oppmøtested for denne gruppen. Barna vil bli delt inn i grupper med 4-5 barn og én voksen trener.

Litt erfarne (10-13 år)
Organisert trening fra Jegersborgdammen, Bogstad på mandager, med valgfritt oppmøte mellom kl 18:00 og 18:30. Det blir et annet oppmøtested for denne gruppen, litt vekk fra nybegynnerne. Barna møter treneren, får utdelt ukens løype og gjennomfører denne alene eller i små grupper på 2-4 venner.

Ungdom (14-16 år) + Junior (17-20 år) + Senior
Vår hovedtrener Karl legger ut et variert tilbud med treninger, økter og anbefalte konkurranser på den interne Facebook-siden vår, der det er en egen link til et Google dokument med nærmere oversikt og detaljer. Dette er "klubbtreninger", primært tilrettelagt for juniorer og ungdom, men er også åpne for andre medlemmer i alle aldre.

God trening!