Nyhetsbrev Desember og Januar

Det månedlige Heming nyhetsbrevet er tilbake med oppdateringer fra forrige måned og informasjon om hva som kommer til å skje framover.

2024-02-01
Vildering

Desember og januar har vært hektiske med seriepåmelding, ny periode (Vinter 2) og forberedelser inn mot den kommende sesongstarten etter påske.

 

Heming og Arctic har startet Arctic Vinterliga som har startet med Gutter 2011 klassen, Jenter 2014 klassen og Gutter 2010 klassene. Det har vært supert å se så mye ekstra aktivitet på Hemingbanen i januar. Det har aktivisert spillere, foreldregruppen, klubbdommere og klubbens ansatte til mer aktivitet og økt inntekt til lagkassene.

 

Flere lag har vært på cuper i løpet av disse månedene. G2011 tok med seg gull hjem fra Lux-cup i starten av desember. J2010 tok med seg en bronse hjem fra Sverige. Flere av lagene på jentesiden var på Sprint-Jeløy cup og sanket inn gode prestasjoner og flere barnelag deltok på Snarøya Cup.

 

Akademiet har vært i full sving med både nye perioder og påmeldinger til videre deltagelse. Grunnet seriepåmelding så har noen av tilbudene allerede lansert påmelding for sommersesongen. Den store pågangen har gjort at flere av tilbudene har eksplodert i antall og det er utrolig kult å se hvor dedikerte spillere i alle aldre er her på Hemingbanen.

 

Noen lag har også fått terminlistene sine (de lagene med seriepåmelding i desember). Lagene som ble påmeldt i løpet av januar får terminlisten antageligvis rundt påske.

 

I februar så kommer det mer fotball og fotballglede. Til tross for vinterferien hvor aktivitet for de yngste har pause så er det to uker med masse tid til fotball. G2009 skal ha opplegg gjennom Arctic Vinterliga 10.-11. februar som bringer mer aktivitet til banen. Flere lag starter med treningskamper hvor MSA starter med sin første førstkommende lørdag (3. februar).

 

Februar så begynner oppladningen mot sesongen å bli mer seriøs. Grasrottrenerkurs er under planlegging til de som måtte ønske å ta dette, lagledermøter inn mot sesongen planlegges og lagene trapper opp aktiviteter med mange treningskamper. Det kommer også dommerkurs som tilbys til klubbens medlemmer inn mot 2024 sesongen.

einarhoved 2018-10-26 11:31:50

SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL