Nyhetsbrev November

Les mer for hva som har skjedd i November og hva som kommer til å skje i desember!

2023-12-01
Vildering

November er første måned i vintersesongen i fotballkalenderen. Ny vintersesong betyr mange endringer i fotballstrukturen med 2011 som gikk inn i ungdomsfotballen, 2017 gikk inn i AKAmini, 2014 og 2015 gikk inn i AKA+ og 2015 gikk også inn i AKA.

 

Det har vært mye varierende vær hvor det er viktig å kle seg etter tilstandene. Torshov Sport sin klubbkolleksjon for Heming Fotball har et bredt aspekt med varmt tøy tilpasset Hemingspillere. De har en klubbrabatt på 15% for alle medlemmer i Heming Fotball. Det kommer nye tillegg til klubbkolleksjonen eksklusivt til vintersesongen så følg godt med!

 

Kampaktivitet:

November startet med Oslomesterskapsfinaler for G2010-1 og DSA. DSA fikk en solid kamp mot Gamle Oslo selv om resultatet endte i 3-0 til Gamle Oslo. Dette er den beste prestasjonen DSA har hatt mot Gamle Oslo i fjorårets sesong. G2010-1 skrev en annen historie. I sin tredje finale for sesongen så manglet bare gullet. Og dette kom under finalen på Vallhall. En god prestasjon fra guttene ledet dem til en 1-0 seier over Bækkelaget.

 

Senere i november har det vært flere cuper for diverse lag i ungdomsfotballen. Flere har vært i Sverige og på mer lokale cuper og har levert solide prestasjoner der de har dratt. Ikke nok med gode sportslige prestasjoner så har de representert Heming Fotball på best mulig vis. G2011-1 og G2009-1 skal over til Sverige i løpet av desember så vi ønsker dem lykke til!!

 

J2010 har også deltatt i J15 regional kvalifisering. Jentene har ambisjoner om å delta i regional serie ikke til neste sesong, men sesongen 2025. Dermed var påmeldingen til kvalifiseringen et utgangspunkt for trening fram mot neste års kvalifisering. Jentene har vist solide prestasjoner igjennom de tre kampene de har spilt og ender med en 3-0 seier mot Asker i siste runde.

 

Camper:

Det har også vært to camper levert av Heming Extra i november. Den første var Champions League campen og den andre var Just for Girls (2014 og 2015). Begge kampene var en braksuksess med både fornøyde spillere og trenere. Det kommer fler camper fra Heming Extra på nyåret så følg med på hemingextra.no.

 

Parkering:

November er også en måned hvor mye aktivitet på tvers av alle idrettene i klubben skjer. Dette betyr mye trafikk på parkeringsplassen spesielt rundt akademi tid. Vi ber alle om å ta hensyn til at det er mye trafikk både i bil og til fots. Vær forsiktige og kjør saktere spesielt med tanke på snøfall. I tillegg så er rundkjøringen i enden kun forbeholdt korte stopp. Denne skal kun brukes dersom spilleren skal bli levert eller at spilleren står klar til å bli hentet. Dersom dette ikke er tilfelle så bruk plassene og vent på spilleren der.

 

Hva skjer i desember?

Nye påmeldinger AKA og AKA+

I løpet av desember kommer det nye påmeldinger til AKA og AKA+. AKA+ påmeldingene gjelder for vårsesongen og åpner i midten av desember og lukkes i midten av januar. Den tidlige påmeldingen er grunnet at lagspåmelding må skje i januar og antall lag blir bestemt av antall spillere. Mer informasjon kommer via Omar Malik.

 

Ny påmelding til AKA kommer for Vinter 2 sesongen også i løpet av desember. Vinter 2 gjelder fra 1. januar fram til påskeferien. Dagene og tilbudene er like som for Vinter 1 som har vært nå før jul. Mer informasjon kommer fra Aleksander Gullhaug. 

 

I desember kommer også juleferien raskt. Hvert av ungdomslagene bestemmer selv når de tar treningspause og starter igjen i januar. AKA og AKA+ tar ferie siste dag før skoleslutt og returnerer på nyåret. Nærmere datoer for julepausen kommer i løpet av desember

einarhoved 2018-10-26 11:31:50

SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL