Hemingakademiet søker trenere!

Hemingakademiet søker trenere til vårt AKA+ opplegg med umiddelbar oppstart!

2023-11-08
Vildering

Hemingakademiet er i vekst med i overkant av 300 ivrige spillere i alderen 6-12 år som ønsker å utvikle sine ferdigheter hver dag. Vi har en tydelig spillmodell som tar for seg hvordan vi jobber med tekniske-, taktiske-, mentale- og fysiske ferdigheter. Akademiets aktiviteter er fra klokken 14:30-16:30 mandag til torsdag (noe helgeaktivitet må påregnes i forbindelse med kamper). Vi ønsker en trener til vårt AKA+ tilbud som er rettet mot våre mest dedikerte spillere i alderne 9 til 12 år.

 

Vi ser etter:
Trenere med engasjement for fotball og utvikling av unge fotballspillere, er positiv, strukturert og har gode kommunikasjonsevner.
 Vi ønsker en trener med noe tidligere erfaring og/eller utdanning, men vi ser først og fremst etter trenere som er utviklingsorienterte og lærevillige. Vi tilbyr trenerkurs i regi av Heming Fotball og NFF for videre utvikling.

 

Vi tilbyr:
Et sterkt fag miljø med mulighet for utvikling av egne trenerferdigheter, gode læringsmuligheter, men også uttrykke egne tanker og erfaringer. Man vil få oppfølging fra en av klubbens trenerutviklere og tett dialog med klubbens trenerteam.
For rett kandidat kan også stillingen som trener på akademiet også utvides til å en større stilling i klubben. Lønn etter avtale.

Er du interessert? Send CV og noen ord om deg selv som trener til fotball@heming.no

 

einarhoved 2018-10-26 11:31:50

SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL