En ny ressurs på plass

Katrine Tretteng blir med rundt jentefotballen ut sesongen 2020!

2020-07-26
steinhoeg

Katrine Tretteng (i midten av bildet) blir med i en rolle som spillerutvikler ut sesongen 2020. Katrine (38) fra Trondheim har en lang karriere bak seg i Oslo-fotballen, og har de siste 11 årene jobbet i Stabæk. Hun har også vært innom Skeid, samt vært trener for sone- og kretslag for NFF Oslo i 6 år. 

"Heming har alltid hatt sterke kull med mange gode og spennende spillere, og jeg ser frem til å kunne få være en del av denne utviklingen til de mest treningsivrige og motiverte spillerne. Fotball har alltid vært en stor del av hverdagen min og jeg har vært på feltet mer eller mindre hver dag så lenge jeg kan huske. Det å se enkeltspillere utvikle seg, mestre både det tekniske og det taktiske aspektet ved fotball, og lykkes som spillere er noe av det mest givende med jobben. I tillegg så er det kampene man ser frem til og jobber mot hver uke. Lite slår følelsen av å vinne en jevn og tøff kamp", sier Katrine.

Katrine vil være en ressurs inn mot de spillerne som gjennom treningsoppmøte, -innsats og tilstedeværelse på trening viser at de ønsker å bli så gode mulig.

"Vi er veldige glade for å få en person med Katrines kompetanse med i vår satsning på jentefotballen. Resultatene hun har vært med på å skape i tidligere klubber er ikke mindre enn imponerende, og vi ser frem til å dra nytte av hennes erfaring i den videre utviklingen av tilbudet til alle som spiller fotball i Heming", sier styreleder Nils Ove Kjerstad.

Katrine vil være å se på feltet fra 1. august.

einarhoved 2018-10-26 11:31:50

SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL