Fantastisk sommer for jentefotballen i Heming!

Jentene fra Heming, Frigg og TRY har i sommer gjort seg bemerket med fantastiske resultater i flere av de store cupene.

2019-08-12
andrenh

J12 startet sommeren med seier i en av verdens største turneringer, Dana Cup. Jentene hadde vunnet billetter til deltakelse gjennom en konkurranse og dro i utgangspunktet for å ha det moro sammen og gjøre så godt de kunne. Etterhvert som turneringen gikk ble jentene bedre og bedre. Til slutt endte eventyret med seier 3-0 i finalen. Dette var en fantastisk opplevelse for både spillere, ledere og foreldre som var med.

J14 stod for neste store prestasjon i Norway Cup. Jentene storspilte og kom til semifinalen der de møtte LSK. Etter et tap mot et veldig godt lag, slo de tilbake med seier over Skeid i bronsefinalen. 3. plass er en historisk sterk prestasjon for et Heming-lag!

J17 avsluttet sommeren med deltakelse i Sandar-Cup, som også er en stor sommercup. Jentene imponerte stort og gikk gjennom hele turneringen uten å slippe inn mål i ordinært spill. Etter en jevnspilt finale kunne de heve trofeet og avslutte sommeren med turneringsseier.